Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Appartementen In Bergen Op Zoom Zonder Water Na Brand

Appartementen in Bergen op Zoom zonder water na brand

Bewoners van appartementencomplex moeten noodgedwongen douchen bij de buren

De brandweer heeft een uitslaande brand in een appartementencomplex in Bergen op Zoom geblust. Door de brand is de waterleiding in het complex kapotgegaan, waardoor de bewoners geen water meer hebben.

De brand brak rond 03:00 uur uit in een appartement op de tweede etage van het complex aan de Gagelboslaan. De brandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat de brand zich naar andere appartementen uitbreidde.

Bij de brand raakte niemand gewond. De bewoners van het appartement waar de brand uitbrak, zijn opgevangen door familie. De overige bewoners van het complex moesten hun appartementen verlaten en zijn opgevangen in een nabijgelegen buurthuis.

Door de brand is de waterleiding in het complex kapotgegaan. Daardoor hebben de bewoners geen water meer. De waterleidingmaatschappij is ter plaatse om de leiding te repareren. Het is nog niet bekend wanneer de bewoners weer water zullen hebben.

De bewoners van het complex zijn erg geschrokken van de brand. "Ik hoorde ineens een enorme knal en toen zag ik rook uit het appartement hierboven komen", vertelt een bewoonster. "Ik ben meteen naar buiten gerend."

De politie doet onderzoek naar de oorzaak van de brand.


Komentar