Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Vrouw Beroofd Van Telefoon

Vrouw op straat beroofd van telefoon

Wat gebeurde er?

Op [datum] rond [tijd] werd een vrouw op straat beroofd van haar telefoon. Het slachtoffer liep op [locatie] toen een man naar haar toe kwam en haar telefoon uit haar hand greep. De dader rende vervolgens weg.

Signalement van de dader

De dader wordt omschreven als een man van ongeveer [leeftijd] met [haar-/huidskleur] haar en [oogkleur] ogen. Hij droeg een [kledingstuk].

Gevolgen voor het slachtoffer

Het slachtoffer raakte niet gewond bij de overval, maar is wel erg geschrokken. Ze heeft aangifte gedaan bij de politie.

Advies van de politie

De politie adviseert mensen om alert te zijn op hun omgeving en hun waardevolle spullen goed vast te houden. Als u wordt beroofd, probeer dan rustig te blijven en geef uw spullen af. Probeer de dader niet zelf achterna te gaan, maar bel direct de politie.

Tips om uzelf te beschermen tegen berovingen

* Wees alert op uw omgeving. * Houd uw waardevolle spullen goed vast. * Loop niet alleen 's nachts door donkere of afgelegen gebieden. * Laat uw telefoon niet zien in het openbaar. * Draag geen grote hoeveelheden contant geld bij u. * Meld verdachte activiteiten aan de politie.


Komentar